Национални дни на кариерата – Русе – изложители (1 част)

Национални дни на кариерата – Русе – изложители (1 част)

Намери своето място на Национални дни на кариерата!

Нови професионални възможности и стажантски позиции те очакват в последното издание на форума за 2022 – в гр. Русе.

Запознай се с част от фирмите изложители, които те очакват на 14 април в Русе за живи срещи.

Eла на събитието в Русенски университет „Ангел Кънчев“ от 10:00 до 14:00ч. Компаниите ще те очакват за срещи на живо и кратки интервюта.

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

 • JobTiger Recruitment
  JobTiger Recruitment е част от бизнес групата на JobTiger, като дейността му е фокусирана върху подбор на персонал.Основната задача, която сме си поставили, е да добавим стойност към бизнеса на нашите клиенти и към професионалното развитие на хората, които ни се доверяват да намерим най-подходящото работно място за тях. Успехът ни се дължи на индивидуалния подход, който използваме, в комбинация с изключително богата база данни и дългогодишни взаимоотношения, които сме изградили не само с клиентите си, но и с кандидатите.Избирането на най-подходящата позиция за всеки кандидат е това, което ни мотивира да вършим работата си по най-добрия начин. Ентусиазмът в работата, гъвкавостта и бързата реакция към нуждите на всеки бизнес, са ключът за добрите резултати и успеха на нашия екип.
  http://www.jobtiger.agency/bg
 • ProCredit Bank
  ПроКредит Банк (България) ЕАД е основана през 2001 г. и вече повече от 15 години предоставяме отлично банково обслужване, както на гражданите, така и на фирмите.В работата си с бизнес клиентите, се фокусираме върху малките и средните предприятия, тъй като сме уверени, че те имат жизненоважен принос за нашата икономика. Предлагайки разбираеми и достъпни депозити и други банкови услуги и инвестирайки значителни средства във финансовата образованост, ние се стремим да изграждаме култура на спестяване и отговорност, които спомагат за повече стабилност във всяко домакинство.В своята дейност спазваме няколко основни принципа: ценим прозрачността в общуването с клиентите, не насърчаваме потребителското кредитиране и предоставяме само услуги, които се базират, както на разбирането за ситуацията на конкретния клиент, така и на задълбочен финансов анализ. Този отговорен подход към банковата дейност ни позволява да градим дългосрочни партньорства с нашите клиенти, базирани на взаимно доверие.https://www.procreditbank.bg/
 • Kaufland България ЕООД енд Ко Кд
  Kaufland е немска компания, част от групата Schwarz, с дългогодишна история, притежаваща хипермаркети в България, Германия, Румъния, Молдова, Хърватска, Полша, Чехия, Словакия и Австралия. В момента компанията притежава 61 филиала в 35 града в цялата страна.Като международна търговска компания ние се фокусираме върху резултатите, динамиката и коректното отношение. Това са ценностите, които ни мотивират. Така ние правим промените възможни и постигаме нашите цели.
  Тук всеки ден работим над това как да ставаме все по-добри. Признание за това е сертифицирането ни като Top Employer за четири поредни години, от независимата международна организация Top Employers Institute. Той ни нарежда сред водещите компании в Европа, които прилагат високи стандарти в управлението на човешките ресурси, условията на труд и развитието на служителите си.
  При нас можеш да откриеш нови предизвикателства и реализация в разнообразни професионални области – финанси и администрация, търговия и маркетинг, строителство и недвижимости, продажби, PR и човешки ресурси.
  https://kariera.kaufland.bg/start-v-karierata.html
 • Endava
  Endava е лидер в предоставянето на най-новите технологични услуги и подкрепя своите клиенти в развитието на техните собствени организации, като използва мащабируеми решения за Agile Distributed Enterprise. Endava работи успешно със своите клиенти, като се интегрира лесно с техните екипи, катализира идеи и предоставя стабилни решения.Компанията помага на клиентите си да станат дигитални компании, като оказва пълна подкрепа – от генерирането на идеи до разработването и внедряването на продукти, платформи и решения. Endava работи с клиенти от разплащателната екосистема; банковото дело; технологиите; медиите и телекомуникации (TMT); потребителските продукти; логистиката и здравния сектор.Към 8 декември 2021 г. в Endava са заети 10 000 служители, базирани в централните офиси в Австралия, Австрия, Дания, Германия, Ирландия, Нидерландия, Сингапур, Швейцария, Великобритания, САЩ и в центровете за доставки в Европейския съюз: България, Хърватия, Румъния и Словения; в централноевропейски страни: Босна и Херцеговина, Молдова, Северна Македония и Сърбия; и в Латинска Америка: Аржентина, Колумбия, Мексико, Уругвай и Венецуела.В България Endava има офиси в София, Варна, Русе и Пловдив. Повече информация можете да намерите на https://www.endava.com/
 • Festo Production EOOD
  Festo e водещ световен лидер в областта на автоматизиращата технология, индустриалните обучения и образователни програми. Нашата цел : максимална производителност и конкурентоспособност на нашите клиенти.Компоненти и системи за индустриална автоматизация – предлага повече от 30 000 изделия- пневматични цилиндри; пневматични и електро-пневматични вентили, електрически и пневматични оси и позициониращи системи; електро-пневматични вентилни острови с и без контролер за управление и комуникация; бързо сменни пневматични връзки; вакуум техника; средства за подготовка на въздух; магнитни индукционни, механични и оптични датчици; релета и преобразуватели на налягане, пневматични задвижвания за арматура; системи за монтаж и манипулация; пневматични и електро-пневматични шкафове за управление; консултация и техническа помощ при проектиране и реконструкция. Инженерингови услуги по автоматизация в енергетиката, химическата, леярската, кожарската и хранително-вкусовата промишленост – проектиране, доставка и сервиз на системи за автоматизация чрез индустриални компютри, програмируеми контролери, стандартно и приложно програмно осигуряване и програми за визуализация на процесите, управление на екструдери и машини за леене с противоналягане.
  https://www.festo.com/cms/bg_bg/index.htm
 • Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит)
  Изи Асет Мениджмънт" АД (Изи Кредит) е част от "Мениджмънт Файненшъл Груп" АД (МФГ), което обединява водещи компании, специализирани в предоставянето на небанкови финансови услуги. Компанията стартира своята дейност през 2005 г. и към днешна дата има развитата търговска структура, която представлява мрежа от над 200 офиса с повече от 4500 служители и сътрудници, с помощта на които се покриват множество населени места и така се осигурява достъп до финансовите ѝ услуги от почти всяка точка в България.

  Компанията подкрепя развитието и желанията на служителите. Основната цел е всеки човек да бъде дългосрочно част от компанията, затова и разполагаме с разнообразни и индивидуално разработени програми за развитие.
  https://www.easycredit.bg/karieri

 • Агенция по заетостта

  АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ПОДХОДЯЩАТА ЗА ВАС РАБОТА В ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА,

  EURES ДАВА РЕШЕНИЯ
  Какво може да направи EURES за Вас?
  Информация, консултация и посредничество на предлагащите работа
  Ако търсите подходящи кандидати за Вашите свободни работни места, включително и кандидати от чужбина, можете да ползвате услугите на Агенция по заетостта и EURES. Вашите работни места ще бъдат обявени в териториалните поделения на Агенцията по заетостта, дирекции “Бюро по труда” и/или в европейския портал EURES. http://eures.europa.eu
 • TEСИ ООД
  TESY is the largest Bulgarian and one of the leading European producers of electric storage water heaters, indirectly heated water tanks and electric heating appliances.In the last decade, TESY showed rapid development and introduced to the world a wide range of cutting-edge products and patented solutions that meet the current requirements in terms of energy efficiency, reducing resource consumption and environmental protection.The company continues its development by increasing its production capacity and launching new product lines.Mision: We set our hearts and minds on bringing warmth into your life.
  https://tesy.bg/karieri-i-stajove
 • Flat Rock Technology
  Flat Rock Technology 
  е софтуерна компания с дългогодишен опит в създаването на иновативни решения за водещи компании. От 2008 година компанията успешно имплементира съвременни технологични решения, с които обслужва бизнеси от цял свят. Непрекъснатият ни стремеж да се усъвършенстваме и развиваме очакванията на клиентите, които ни се доверяват ни нарежда сред успешните софтуерни партньори в предлагането на development, outsourcing и cloud услуги.Сред отличията на компанията са класациите на независимата агенция – Clutch, в които попадаме 3 поредни години за категория успешен BPO бизнес. Признанията на Flat Rock Technology през годините говорят, че компанията е не само успешен бизнес партньор сред клиентите, но и предпочитан работодател, който намира и развива таланти.С разрастването на компанията се увеличава и екипа от специалисти, които за последната година наброяват екип от 400 служители. Към момента Flat Rock Technology разполага с офиси в Лондон, Амстердам, Тбилиси, Будапеща, Варна, Бургас и Русе.
  http://www.flatrocktech.com/
 • МТГ-Делфин“АД / MTG Dolphin
  „МТГ-Делфин“АД е лидер в бранша, като за 30 годишната си история успя да се наложи като един от водещите заводи в Черно и Средиземно море в областта на корабостроенето и кораборемонта, за който няма неизпълними предизвикателства, вкл. строителство на високо-технологични кораби, удължаване и разширяване на съществуващи кораби, както и ремонт на всякакъв вид кораби – танкери, химикаловози, газовози, кораби за насипни товари, хладилни кораби, офшорни кораби, дълбачки от всякакъв вид и размер.Търсим талантливи и способни хора:
 • готови да работят в предизвикателна среда с водещи международни компании;
 • с желание да изграждат дългосрочна кариера;
 • търсещи ежедневни предизвикателства и разнообразна работна среда.
  dolphin1.bg

Свързани публикации