Нестле България на Национални дни на кариерата – виртуално на 8-и април

Нестле България на Национални дни на кариерата – виртуално на 8-и април

Като част от най-голямата компания за храни и напитки, която произвежда над 2000 марки, Нестле България има много отличителни силни страни, на които се дължи челното място в индустрията, но екипът от професионалисти е безспорно едно от най-големите предимства на компанията. Лидерство, лоялност и сътрудничество описват най-добре професионалните качества на служителите на Нестле.

Най-важна е мотивацията

Освен привличайки едни от най-добрите експерти в своите области, служителите на Нестле България имат възможност да развиват професионалните си умения вътре в самата компания. Водеща е политиката за постоянно развиване на кадрите и придобиване на нови знания и умения, както и отчитане и признание на индивидуалния принос на всеки един служител.

Сред мотивиращите фактори за работата в Нестле е не само вниманието и интереса към работата и професионалния свят, но и силната емпатия към личния свят на служителите, което помага за сплотеността и дори създаване на приятелства сред служителите.

Социални контакти дори и в home office

Важна част от работния ден е социалният контакт с колегите в екипа. Обядът във фирмения стол е почти задължителна и любима част от деня, в която освен грижата за небцето, благодарение на богатото дневно меню, служителите имат възможност да се разсеят от служебните задачи и ангажименти, говорейки по интересни и актуални теми, които ги вълнуват.

За работещите от вкъщи традицията е запазена чрез виртуални, неформални срещи на екипите, в които имат възможност да изпият по чаша кафе отново заедно.

Нестле България на Национални дни на кариерата 2021

Участието на Нестле на Национални дни на кариерата има за цел да обогати и допълни големия, но сплотен екип на компанията.

Като работодател Нестле България оценява мотивираните хора с желание за развитие и научаване на нови неща, с предприемачески дух и иновативно мислене, и с интерес за кариера в сферите, в които оперира компанията – маркетинг, продажби, логистика, производство, комуникации, счетоводстово и финанси, човешки ресурси.

Как да се подготвите за чат-интервюто?

Кандидатите могат да посетят кариерния сайт https://www.nestle.bg/bg/jobs, където да се запознаят по-подробно с компанията и отворените позиции към момента. Добре е да се подготвят и с въпроси, чиито отговори не откриват в интернет.

Трите най-важни въпроса, които задаваме по време на интервю с кандидат

  • Какво Ви привлече да кандидатствате за тази позиция?
  • Как бихте искали да видите себе си в следващите няколко години? С какво искате да се занимавате и на каква позиция?
  • Какви са Вашите очаквания към следващия Ви работодател, така че да се чувствате мотивиран/-а и да започвате с желание работния си ден?

 

 

Свързани публикации