Ники ЕООД – вашият партньор с близо 30 години опит в инженеринга и производството на оборудване за магазини

Срещнете Ники ООД на Национални дни на кариерата в гр. Габрово – Технически университет, на 6 април 2023 г.!

Кои сме ние?

Ники ЕООД е вашият партньор с близо 30 години опит в инженеринга и производството на оборудване за магазини и 360 градусови решения за търговията на дребно. Ние изграждаме силно партньорство и ви даваме пълна подкрепа по пътя на разработването на най-добрия продукт, който отговаря на вашата марка. Ние сме гъвкави, мотивирани и любопитни към новите предизвикателства, които ни предстоят ЗАЕДНО с вас!

               Нашата фабрика се намира в китното градче Правец, което се намира на 60 километра от столицата София. Разполагаме с богат машинен парк, разположен в два основни цеха – за металообработка с размер 7000 кв.м и за дървообработка с размер 2000 кв.м. Нашият екип работи с метал, дърво, акрил, стъкло и редица други материали, за да вдъхне живот на всички ваши идеи. Сертифицирани сме по ISO за високо качество, енергийна ефективност, безопасност и устойчивост.

Нашата компания е отговорна към околната среда, като работим в посока на намаляване на емисиите и оптимизиране на отпадъците до възможно най-нисък процент. Сертифицирани сме от FSC за етично снабдяване с материали.

Какво правим?

Работата с Niki Ltd означава, че можете да очаквате индивидуализирани и напълно персонализирани премиум решения за вашите проекти. Нашият висококвалифициран екип от опитни инженери и дизайнери използва усъвършенстван софтуер и машини, за да вдъхне живот на вашите идеи.

Ние сме в състояние да използваме широка гама от материали, за да сме готови да изпълним всяка поръчка, без значение колко е трудна или сложна. Ние винаги подхождаме към всеки проект с професионален подход и с гарантирано удовлетворение, доказано от нашия дълъг списък от доволни клиенти и успешни начинания.

Ние високо ценим всеки наш клиент. Нашият висококвалифициран екип се справя старателно с всеки проект с голямо внимание към детайлите. Използваме усъвършенстван софтуер и машини, за да създаваме дълготрайни продукти с гарантирани безупречни резултати.

Ние предлагаме уникално изживяване на всички наши клиенти, съчетавайки техните идеи с най-новите тенденции, което води до креативни и индивидуализирани решения. Този подход ни позволява да подобрим стила и идентичността на всяко едно заведение.

Нашите решения за обзавеждане на магазини имат за цел да създадат приветлива и успокояваща атмосфера, позволяваща на клиентите да се чувстват добре дошли и удобни.

Защо да изберете нас?

Предлагаме кариерно развитие в компания с 30 годишен опит в бранша, лидер в своята област и реализираща ежедневно десетки проекти със световноизвестни компании в редица различни сфери. Предлагаме възможност за стаж.

НИЕ СМЕ НИКИ ООД.

Свързани публикации