Остава по-малко от месец до Виртуални дни на кариерата

Остава по-малко от месец до Виртуални дни на кариерата

С августовските жеги насред май отбелязахме един месец до Виртуални дни на кариерата 2020 – формат, който допреди няколко месеца беше по-скоро иновативен начин да се позиционираш в първите редици на търсещите работа, а днес вече е нормалност, с която все повече свикваме.

Събитието е с шестгодишна история и тази година ще се проведе на 16 юни от 11:00 до 17:00 часа.

В същият формат успяхме да преобразим най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“. Вижте какви успехи постигнахме с това наложително преместване във виртуалната среда преди няколко месеца.

А ето и няколко добри причини да се включите в предстоящите Виртуални дни на кариерата 2020:

По-добър контрол и фокус

При онлайн събитието имате по-добър поглед върху очаквания брой на кандидатите, точно определено времетраене на интервюто и предварително изискване кандидатите да са представили достатъчно информация за себе си. Всичко това ще ограничи максимално безсмислените разговори.

По-широк обхват

Виртуални дни на кариерата ви дават възможност да достигнете до кандидати от целия свят. Не сте ограничени до физическата локация на града или университета, в който се провежда например „класическия“ присъствен кариерен форум. Още повече – с два от пакетите за участие получавате цялата база данни с кандидати, които са се регистрирали.

Модерни форми на комуникация

Facebook Messenger, Viber, Skype, Microsoft Teams – всички използваме онлайн комуникация ежедневно, до степен, в която тя вече се е превърнала в една от основните форми на комуникация. По-младите хора – тези, от които работодателите често се интересуват най-много – дори предпочитат тези форми на общуване. Онлайн кариерният форум се доближава максимално до това изживяване.

Спестено време

HR специалистите извършват всички интервюта от удобно за тях място – офисa или дома си. Времето за изчакване между две интервюта е минимално. Това прави Виртуални дни на кариерата събитието с най-добро съотношение на проведени полезни интервюта за единица време.

Живата среща с кандидати е незаменима, но виртуалният контакт е не по-малко ценен. Бизнесът налага на една част от компаниите в България все пак да търсят нови хора за екипите си. Ако и във вашата фирма ситуацията е същата – елате заедно да скъсим дистанцията и открийте новите си служители на Виртуални дни на кариерата! 

Ако и вие бихте искали да се включите в лятната ни кариерна надпревара, за записвания и допълнителна информация може да се свържете с екипа на JobTiger:

w: virtual.careerdays.bg/bg/employers

e: sales@jobtiger.bg

t: +359 884 07 09 06

Свързани публикации