Паралелна програма на IT Дни на кариерта – 20 октомври

ITCD_2021

Възможност за участие с Видео презентации в паралелна семинарна програма на IT Дни на кариерaта във виртуалния ден на 20 октомври 2021.

Паралелна програма с видео представяния, семинари и уъркшопи за практични теми от професионалното развитие в секторите IT, комуникация и аутосорсинг.

 

Предложение за участие на вашата компанията с тема – презентация. Представяне в рамките на 45 минути, което говори за вашата компания, излъчвайки представител. Форма на участие, доказала привличането на интерес и онлайн присъствие.

Презентация с водещи – технически кадри, които може да разкажат от кухнята за процеси от дейността, проекти или най-интересното за развитието във вашата компания, които да привлекат  интереса на кандидатите.

Презентацията ще бъде полезна за вашия employer branding и привличане на вниманието към компанията, която развива и инвестира в своите служители.

Платформата, обявена за номер едно софтуер за кариерни събития в света – Brazen, интегрира Live Video Broadcast, който дава възможност за пряко излъчване на участията, независимо откъде се включват участниците.

Директно излъчване с камера, микрофон и/или споделяне на екран с участниците. Посетителите, от своя страна, ще могат да се включат с въпроси в създаден за целта дискусионен панел.

Записи на презентациите ще бъдат достъпни след събитието и ще може да се използват от компаниите за промотиране на работодателската марка.

Допълнителна опция, повече информация тук.

Кратко видео за провеждането на паралелната програма тук.

Свързани публикации