Практически съвети за участие в „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата” 2020, които ще се проведат безопасно онлайн

Практически съвети за участие в „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата” 2020, които ще се проведат безопасно онлайн

На 24, 25 и 26 март направи крачка напред към своята кариера и се запознай с изложителите в първото онлайн издание на най-голямото кариерно изложение в България – „Национални дни на кариерата“.

 • 3 дни
 • онлайн
 • неограничени възможности
 • безопасно

Как може да се запишеш за „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата“?

 1. Регистрирай се и създай свой потребителски профил на посочените адреси:
 2. Създай свой профил като търсещ работа в системата на онлайн дните на кариерата и попълни обща информация за твоите умения и компетенции. Видео инструкции.
 3. Тази информация ще бъде видима за специалистите по подбор на персонал, които ще те интервюират по време на кариерния форум и ще се окаже от голямо значение за тяхната преценка за теб. Затова е добре да отделиш достатъчно време и внимание на попълването на данните в профила си.
 4. Платформата позволява и качване на готова автобиография (CV), която също ще бъде видима за представителите на компаниите-участници. Препоръчваме ти да попълниш подробно своя профил, но също и да качиш твоята автобиография.
 5. Регистрацията и участието в онлайн изданието на „Национални дни на кариерата“ са напълно безплатни. Работата с платформата изисква познания по английски език.

Ти избираш с кои работодатели да се свържеш

 1. В деня на „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата“ ще можеш да избереш с кои работодатели да проведеш кратки интервюта за работа. Видео инструкции.
 2. Интервютата ще се провеждат под формата на чат сесии, по време на които представителите на компаниите ще ти задават въпроси относно твоя опит и компетенции. Видео камера и микрофон не са необходими. Видео инструкции.
 3. Всяко интервю ще бъде ограничено откъм времетраене, като по време на чат обратен брояч ще показва колко време ти остава.
 4. Можеш да чакаш на повече от една опашка за интервю и така в рамките на деня да проведеш интервюта с представители на компаниите, които си набелязал.

Получаваш обратна връзка

 1. След като „Национални ВИРТУАЛНИ дни на кариерата“ приключат, работодателите ще могат, на база проведените разговори и потребителските профили, да преценят с кои кандидати ще се свържат за последващи интервюта.
 2. Ако си се представил добре и даден работодател пожелае да продължи процедурата по подбор с теб, то той ще може да ти изпрати имейл или да те потърси по друг начин, който сте уточнили по време на интервюто.
 3. Веднъж след като кариерният форум приключи, от твоя страна не се изискват други действия, освен да следиш имейла си за съобщения от работодатели, които имат подходящи за теб работни позиции.
 4. Можеш да провериш с кои компании си се срещнал през деня чрез страницата с история на твоята кореспонденция. Видео инструкции.

Как да установиш връзка с избран работодател?

Как работи платформата на Brazen?

Свързани публикации