Работодателите на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020 – KPMG ITS Sofia

KPMG ITS Sofia Office

KPMG ITS Sofia ще участват във Виртуалния ден на „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ на 21 октомври. 

Може да научите повече за компанията в интервюто, което направихме с тях:

  1. С какво се гордее Вашата компания?

Започвайки историята си като стартъп преди 5 години, сме изключително горди, че в момента KPMG ITS Sofia екипът има стратегически принос към дигиталната стратегия на KPMG компаниите по света.

Основната движеща сила в това е екипът и с над 270 висококвалифицирани, старши професионалисти в областта на ИТ, софтуерната разработка, облачни услуги, инфраструктура и автоматизация, SAP консултантски услуги, KPMG ITS Sofia продължава да поставя основен фокус върху неговото развитие. Гордеем се, че нашите старши експерти заемат ключова роля в развитието на младшите ни колеги, бъдейки техни трейнъри и ментори по пътя на професионалното им развитие.

  1. Какви са основните мотивиращи фактори за Вашите служители?

Възможността пред екипа ни да работи по международни и иновативни технологични проекти, предоставя среда за изключително професионално израстване.

Голяма част от нашия екип са добри професионалисти в своята област и притежават голям опит и знание в своите области. Това създава много добра среда в проектите по които работим, носи удовлетворение и създава среда за постоянен обмен на знания.

Много от нашите експерти са развълнувани и удовлетворени от възможността да допринасят към кариерната реализация и личностното израстване на младшите ни колеги и затова тази година KPMG ITS постави началото на две академии посветени към развитието на младши таланти – Cloud & DevOps Academy и ERP Academy.

  1. Кое е основното качество на Вашите служители?

Това със сигурност е споделеният стремеж и мотивация за постижения и успехи от всички наши колеги. Ние винаги сме отворени към нови възможности, технологии и предизвикателства и никога не се застояваме в комфортната ни зона. Тези качества са в основата на нашето позициониране като организация, известна с изключително качество, иновативност и напредничавост.

  1. Каква е любимата ви office / home office традиция?

Любимата ни office традиция до началото на годината беше петъчната ни закуска с новите ни колеги в нашата зона за отдих и забавление. Откакто работим предимно от вкъщи, традициите ни се развиха в много посоки като например unboxing видеа, виртуални срещи на кафе и бира в края на работния ден и виртуални празненства.

  1. Какви нови хора за екипа ще търсите на Виртуални Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг 2020?

Извън отворените роли в Infrastructure, Software Engineering и SAP посока при нас, които може да се разгледат на сайта ни, нашето желание за това събитие включва и да приобщим към екипа ни младши специалисти, които да стартират в компанията през второто издание на нашата Cloud & DevOps академия. Насочили сме се към кандидати с образование в областта на компютърните науки, информационни системи, математика, софтуерно разработване, телекомуникации или други технически насочени специалности. Изключително важна е мотивацията на кандидатите да се развиват във водеща международна компания, а тези, които желаят да започнат развитието си в нашата Cloud & DevOps академия, да посветят цялото си време на Академията, тъй като тя протича под формата на целодневен стаж, с постоянен трудов договор към KPMG ITS OOD (full-time traineeship). Целта ни е тази академия да бъде успешен и бърз старт в кариера в техническите екипи на KPMG IT Service Sofia.

  1. Кои са трите най-важни въпроса, които задавате по време на интервю с кандидат?

По време на интервю се придържаме към естествения ход на разговора. Следваме потока на професионалните цели на специалистите, с които се срещаме, и как те могат да бъдат успешно реализирани в нашия бизнес контекст.

  1. Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?

Добра отправна точка е нашата уеб страница, както и сайта на предстоящата Cloud&DevOps Academy. В комбинация с позитивна нагласа и от двете страни, вярваме, че нещата ще се случат от само себе си.

 

Свързани публикации