Работодателите на Дни на кариерата в икономическия сектор – Загорка АД

Работодателите на Дни на кариерата в икономическия сектор – Загорка АД
  1. С какво се гордее Вашата компания?

Ние, в Загорка, сме горди с нашата богата, над 117-годишна история като основател на пивоварните традиции в България и с факта, че сме част от глобалното семейство на Хайнекен, обединяващо над 85 000 въодушевени хора от 190 различни държави! Гордеем се с нашите марки! Портфолиото ни предлага разнообразие от висококачествени продукти, които отговарят на вкуса на взискателния български потребител: Загорка, Heineken, Ариана, Stolichno, Amstel, Sol, Desperados и Starobrno, сайдерите Strongbow и Крадецът на ябълки. Благодарение на безалкохолното ни портфолио Zero Zone, включващо Heineken 0.0, Загорка 0.0 и Ариана Радлер 0.0, ние предоставяме възможност на потребителите за по-широк избор, когато искат да консумират отговорно. Горди сме, че нашите усилия да бъдем най-зеленият пивовар в България, са оценени от консуматори и трети страни. Това ни амбицира да гледаме напред и ни вдъхновява да мислим какво  можем да постигнем заедно в бъдеще!

  1. Какви са основните мотивиращи фактори за Вашите служители?

Хората са в основата на нашата компания! Ние виждаме нашата сила в доверието, разнообразието и прогреса и вярваме, че всеки служител следва да има възможност да реализира в пълнота потенциала си. За да задържим и развиваме нашите таланати предлагаме богат набор от функционални и лидерски обучения онлайн, специална програма за развитие, както и т.нар. кариерна карта, която дава възможност на хората да се развиват не само в тяхната функция, но да се стремят да добиват допълнителни професионални компетениции и да растат в своята кариера.

  1. Кое е основното качество на Вашите служители?

Постоянно предизвикваме себе си да изследваме непознатото, да учим и да се развиваме, като не пропускаме да се забавляваме в същото време. Нашата страст е бирата, но ние влагаме страст във всичко, което правим. Водени сме от стремежът към качество, уважението и грижата както към хората, така и към планетата, и разбира се, както споменахме забавлението в живота.

  1. Каква е любимата ви office / home office традиция?

Една от любимите ни традиции е да бъдем заедно като „един екип“ и да празнуваме своите успехи!  През тази предизвикателна година въведохме нова home office традиция: ,,Tuesday afternoon drinks” . На тази виртуална среща, в която могат да се включват всички служители, си казваме наздраве с бира или сайдер и си говорим на различни теми, като не  задължително те да са работни.. Споделяме как се чувстваме, как започва седмицата, обсъждаме хобитата си –  готварски рецепти, книги, филми или музика.  Тези срещи ни дават възможност да сме заедно и да се опознаем още повече, независимо от това към кой екип принадлежим или в кой град работим.

  1. Какви нови хора за екипа ще търсите на Виртуални Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти 2020?

Истината е, че кариерните възможности при нас не са ограничени до една професионална област или до едно населено място. Имаме голямо желание да идентифицираме мотивирани кандидати за нашия търговски екип, но ще се радваме да влезем в конктакт с всеки, който припознава нашите ценности и е готов да работи със същата страс и стремеж към качество като нас.

  1. Кои са трите най-важни въпроса, които задавате по време на интервю с кандидат?

Ние вярваме, че всяко интервю е уникално и затова въпросите към всеки кандидат са различни. Но със сигурност ще попитаме:  „Защо се срещаме днес? Защо избрахте Загорка?“.  За нас е важно да разберем защо кандидатът има желание да се присъедини към нашия екип, какво го мотивира да заеме дадената позиция и какво би го задържало дългосрочно в нашата компания.

  1. Как хората, които ще дойдат на виртуалния Ви щанд, да се подготвят за чат-интервюто?

Нашето желание е да използваме максимално времето за среща, затова препоръчваме на кандидатите, които ще посетят нашия виртуален щанд, да са готови да споделят синтезирано и конкретно иноформация за  себе си и за професионалните си интересни. Със сигурност ще е от полза и ще оценим високо, ако са отделили време да научат повече за нашата компания!

 

Свързани публикации