Работодателите с проактивна роля на виртуално кариерно събитие от ново поколение

Работодателите с проактивна роля на виртуално кариерно събитие от ново поколение

За първи път в България на виртуално кариерно събитие компаниите-изложители ще имат възможност проактивно да се свързват с потенциални кандидати измежду вече регистрираните и да ги канят на кратки онлайн срещи.

С поглед назад във времето преди 6 години „Виртуални дни на кариерата“ беше иновативен подход за представяне на работодателската марка и откриване на нови таланти. С динамичните промени през 2020 г. виртуалните кариерни събития се превръщат във все по-необходими и по-резултатни форми за свързване на търсещите работа и компаниите.

Тази есен, за 11-а поредна година, секторите IT, комуникации и аутсорсинг се събират за ежегодната си среща с таланти. В допълнение към традиционните присъствени форуми в четири града (София, Пловдив, Варна и Габрово), тази година ще се проведе и Виртуален ден (с достъп от всяка точка на света) на 21-и октомври.

Събитието е с възможност всички работодатели и посетители да избират как да участват присъствено, онлайн или и двете.

  Регистрирай своята компания сега!

С нашите партньори от Brazen Technologies (американска платформа, специализирана във виртуалните HR услуги) – тази година предоставяме възможности от ново измерение за кариерните форуми онлайн.

По време на събитието компаниите-изложители ще имат възможност проактивно да се свързват с потенциални кандидати измежду вече регистрираните и да ги канят на техния виртуален щанд преди и по време на виртуалния ден.

Това може да се случи чрез новата търсачка на платформата на Brazen Technologies, която става достъпна в момента на закупуване на виртуален щанд. Представителите на компаниите-изложители ще могат да разглеждат информацията, която всеки кандидат, е споделил в регистрацията си.

search 4

Източник: Brazen Technoloies

Специалистите “Човешки ресурси” ще могат още да филтрират всички посетители по конкретни характеристики (позиция, сфера, интереси, образование, локация и др.), за да подберат по-лесно най-желаните за тях таланти, които да поканят на щанда си в деня на събитието.

search 5

Източник: Brazen Technoloies

Повече детайли за иновацията в онлайн кариерните събития прочетете тук (статия на английски).

search 7

Източник: Brazen Technoloies

Изложителите ще имат достъп до базата данни от всички регистрирани преди и след самото събитие (статия на английски). Досега те имаха възможност да получат такава база единствено след приключването на виртуалния кариерен ден.

Защо да се запишете за участие във Виртуални „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“?

Виртуалните кариерни дни отвориха изключително много възможности пред компаниите в различни сектори. Още повече: сега те са най-безопасният, лесен и достъпен начин за създаване на ползотворни и бързи контакти между работодатели и кандидати . Тези събития дадоха възможност на много компании да осъществят плановете си за подбор въпреки забраните за посещение на събития на живо.

Бизнесът не трябва да спира, а хората са неговият двигател! Бъдете част от бъдещето с Виртуални „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“!

Ежегодното кариерно събитие „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг” е инициатива на JobTiger. Събитието е знаково за годишния календар и част от комплексните HR услуги на групата JobTiger.

Свързани публикации