Събитията за кариера в секторите IT, Комуникации или Аутсорсинг ще се проведат през октомври

Събитията за кариера в секторите IT, Комуникации или Аутсорсинг ще се проведат през октомври

Петте събития от серията през октомври ще дадат шанс на хора от цялата страна за кариерно развитие, нова работа или стаж.

Тринадесетото издание на специализирания секторен кариерен форум ще се проведе виртуално и присъствено. Десетки водещи компании ще търсят своите нови служители и стажанти.

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2021 са насочени към тези, които искат да се развиват професионално в областта на информационните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят чужди езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.

За да свърже търсещите работа и открояващите се работодатели, форумът ще се проведе в четири града на живо и онлайн за цялата страна:

София – 7 октомври, НДК, ет. 5
Пловдив – 12 октомври, Пловдивски панаир, Конгресен център
Варна – 14 октомври, Rosslyn Hotel Dimyat
Габрово – 19 октомври, Технически университет, Библиотека
Виртуален ден – 20 октомври на платформата на Brazen Technologies

Подробности за програмата на изложенията и пълен списък на фирмите, които ще търсят кадри на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2021, вижте тук: it.careerdays.bg

 Входът е свободен, но местата са ограничени – затова се регистрирай още сега на: https://careerdays.bg/bg/it-careerdays/students

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger
Бронзов спонсор на събитието Accenturе.

Здравето и спокойствието на посетителите и изложителите на форумите е приоритет за организаторите и събитията на живо ще бъдат проведени при спазване на всички разписани мерки за сигурност!

Организатор: JobTiger. Партньори: JobTiger.tv, HR Industry, Тракия икономическа зона, b2b Media, сп. Журнал за жената, KALDATA, ABLE Mentor, Legion Run, ISIC International student identity card, EVENTIPLIER u Career revolution by Voca Academy.

За повече информация, интервюта и въпроси: events@jobtiger.bg и 088 408 6003

Свързани публикации