Този четвъртък стартира форум „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“

Този четвъртък стартира форум „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“

На 7 октомври в НДК, София, започва 13-ото издание на специализирания форум „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“.

Най-старият специализиран форум у нас, от който са стартирали кариерите на повече от 13 хиляди души през годините, тази есен ще се проведе в 4 академични града (София, Пловдив, Варна и Габрово). За втора година „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ ще се случи и виртуално.

Над 60 водещи компании от секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг са заявили участие в събитието. С голяма част от тях ще можете да се срещнете на 7 октомври в София – на откриването на форума в НДК, ет. 5. Официалният старт на 13-ите „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ е в 10 часа, когато ще можете да чуете и приветствени думи от Красимир Киряков, зам.-министър на икономиката, Полина Маринова – директор на Регионална служба по заетостта – София, Галин Григоров, Amdocs Optima Site lead, и Светлозар Петров, управител на HR компания и кариерен сайт JobTiger.

До 18 часа всички желаещи могат да проведат разговори с представителите на предпочитаните от тях компании. Уникалният шанс да се срещнат със специалисти по подбор, без да минават през предварителна процедура на подаване и одобряване на документи, е за кадрите с технически знания и умения и/или владеещите чужди езици.

Посещението на форума е безплатно  за търсещите работа!

За желаещите да се срещнат на 7 октомври на живо с работодатели от трите перспективни сектора се изисква единствено предварителна регистрация, която само в няколко лесни стъпки може да се направи на тази страница.

По време на събитието ще бъдат спазени всички предписания за безопасност, разписани от Министерството на здравеопазването.

След откриването му на 7 октомври в София, форумът ще продължи до 21 октомври 2021 г. – с издания в още три академични града (Пловдив – 12 октомври, Варна – 14 октомври, Габрово – 21 октомври и Виртуален ден (20 октомври).

Златен спонсор на 13-ото издание на „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ е Amdocs. Бронзов спонсор – Accenture.

Повече за „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ можете да откриете на careerdays.bg или като се свържете с екипа на JobTiger на events@jobtiger.bg, 088 408 6003 и 0882 364 456.

Организатор: JobTiger.

Партньори: Столична община, направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“- Иновативна София, AIBEST, Областна Администрация – Пловдив, Министерство на образованието и науката, Агенция по заетостта, Тракия икономическа зона, Аз мога тук и сега, JobTiger.tv, HR Industry, b2b Media, сп. Журнал за жената, KALDATA, ABLE Mentor, DEV.BG, Legion Run, ISIC International student identity card, Международна награда на херцога на Единбург, EVENTIPLIER u Career revolution by Voca Academy.

 

 

Свързани публикации