Уебинари „Стратегии за справяне със стрес в условия на предизвикателства“

Уебинари „Стратегии за справяне със стрес в условия на предизвикателства“

ПИК център и JobTiger имат удоволствието да ви представят серия от уебинари на теми, свързани с психичното здраве на всеки един от нас в условията на извънредна обстановка. Пълното описание на програмата, може да намерите тук: http://jobtiger.bg/webinars/

Предложените обучения обединяват идеите и философията на Фокусирания към ресурси и решения подход. Всякo едно от тях представлява уникална разработка, която залага на качеството и е съобразена с нуждата за справяне с новостите в ежедневието ни и предизвикателните ситуации, които срещаме.

Имате възможността да СПЕЧЕЛИТЕ безплатен билет за избран уебинар, като се включите в играта на страницата на JobTiger във Facebook.

Както и при други дейности на ПИК център, така и в обучителния процес, специалистите прилагат разнообразни провокации и подходи за развиване на практически способности и умения у участниците. Използват се иновативни методи, както и последните психологически разработки за стимулиране на индивидуалните ресурси и собственото мислене. В този тип обучения участниците ще успеят по-пълноценно да разгърнат своя творчески потенциал и ще прилагат успешно предложените методи за справяне със стрес в условия на предизвикателства.

Дати на провеждане и теми:

  • 2 юни 2020 г., 16:00 – 17:00 ч. – Психично здраве в ситуация на предизвикателства
  • 4 юни 2020 г., 16:00 – 17:00 ч. – Нови стратегии за справяне със стреса
  • 9 юни 2020 г., 16:00 – 17:00 ч. – Идеи за реадаптация при връщане в офиса
  • 11 юни 2020 г., 16:00 – 17:00 ч. – Как ефективно да преодоляваме тревожността и депресията
  • 16 юни 2020 г., 16:00 – 17:00 ч. – Фокусиран към решения подход за преодоляване на панически атаки

Водещ

boyan-strahilov

Боян Страхилов е психолог с повече от 30-годишен опит в психотерапията, консултирането, коучинга и обученията. Той въвежда Фокусирания към решения психологически подход в България. Повече от 10 години Боян, заедно със своите колеги от ПИК Център, развива и предоставя услуги по Програми за подпомагане на служители в България (англ. EAP – Employee Assistance Programs). Те са новатори за България в тази област. Боян е изпълнителен директор на ПИК Център – българският доставчик на EAP услуги. През свободното си време Боян обича да пътува, да лови риба и да се забавлява заедно с дъщеря си.

Свързани публикации