Виртуални дни на кариерата на 31 май – как да се включа?

Виртуални дни на кариерата на 31 май – как да се включа?

На 31 май от 11 до 17 ч. ще се проведе деветото издание на Виртуални дни на кариерата. Събитието дава възможност, срещу безплатна регистрация, всеки посетител да разговаря онлайн (във видео/аудио или чат) с представители на десетки български и международни компании в различни сектори.

Участието се случва по следния начин:

  1. Регистрирайте се и попълнете профила си на този адрес. Така компаниите ще имат възможност да прегледат всички детайли, които сте описали за себе си. Можете и да качите вашата автобиография. Колкото повече детайли включите, толкова по-лесно ще бъде на специалистите по подбор да се ориентират в уменията ви, а това ви гарантира и повече покани за чатове.
  2. В деня на събитието бъдете онлайн на страницата на форума. Вие избирате с коя компания да се срещнете и да се включите в чат с представител. Можете да избирате между видео/аудио опция и стандартен чат. Няма ограничение с колко компании може да си пише всеки кандидат в рамките на деня.
  3. Преди събитието и компаниите могат да ви поканят да отидете на техния щанд в деня на форума. Проверявайте редовно имейла си за покани!
  4. Представителите на участващите компании ще могат да преценят с кои кандидати да продължат процеса по подбор и евентуално да ви поканят на интервю в компанията.

Кои са компаниите-участници на Виртуални дни на кариерата, вижте тук: http://virtual.careerdays.bg/bg/participants.
virtual.careerdays.bg

Свързани публикации