„Зад нас има години на прекрасно израстване, а пред нас – голямо бъдеще!“ – Запознай се с Орбико България!

„Зад нас има години на прекрасно израстване, а пред нас – голямо бъдеще!“ – Запознай се с Орбико България!

„Да бъдеш част от семейството на Орбико е вдъхновяващо, защото имаш възможността да работиш с екип от професионалисти във всички области на нашия бизнес. Вярвам, че влагането на страст, увереност и силна воля за победа, в среда на нестихваща конкуренция, е ключът към успеха и просперитета на нашата компания. Орбико е доказан лидер в сферата на бързооборотните стоки. Нашата най-голяма сила е в способността ни да се променяме, а част от нашата промяна можеш да бъдеш ТИ!

Иванка Иванова, Оперативен директор, член на борда за Румъния и България

Орбико България е един от най-големите дистрибутори и доставчици на логистични услуги на пазара.

Компанията е част от Орбико Груп – един от най-големите дистрибутори в Европа, управляващ целия процес по доставки на територията на над 20 страни на континента.

Осъществява дейност на българския пазар от 2003 година, като с ежедневни усилия и отдаденост са изградили мост между продуктите и клиентите, и успява да се превърне в една от най-големите компании в сектора. Екип от повече от 800 професионалисти осигурява най-добрите възможни услуги на партньорите, клиентите и потребителите на компанията.

Най-важни за Орбико са победата и семейната атмосфера. Компанията създава безопасна работна среда за своите служители, която им позволява да достигнат пълния си потенциал. От изключително значение са близките работни и приятелски отношения, които се поддържат както между служителите, така и с партньорите.

Орбико България е в дългосрочни бизнес отношения с много международни организации, позволявайки на марките в тяхното портфолио да стигат близо до клиентите и потребителите на местния пазар.

Марките в портфолиото на компанията присъстват като символ на качество в потребителското съзнание. Те са с висока пазарна стойност и търговците желаят да ги имат в своите магазини. Клиенти на компанията са някои от най-известните участници на пазара, от големи мултинационални вериги, местни търговски вериги за търговия на едро, дрогерии и аптеки, до независими местни търговци, B2B предприемачи и специализирани канали за продажба.

Орбико предлага всеобхватни бизнес решения за продажби и дистрибуция, логистични услуги, маркетинг и бранд услуги, както и мърчандайзинг.

„Ние предоставяме услуги с най-високо качество на нашите клиенти, осигурявайки им ефективност, растеж и развитие., казват от компанията.

Днес Орбико Груп си сътрудничи с над 170 доставчика и производителя, управлява повече от 500 световни бранда и обслужва повече от 80 000 клиента.

„Знаем, че вече сме повече от дистрибутор и това ни отличава. Затова ще продължим развитието си, като станем доставчик на решения за избрани категории на нашите партньори, предлагайки редица уникални услуги – от дигитални, през логистична платформа – пълен набор от уникални решения за продажби, съобразени с нуждите на нашите партньори, набор от нетърговски услуги и възможности за обучение за нашите клиенти. Обхватът на тези решения и качеството им ще са нашето предимство.

Основата на нашето бъдеще се гради върху мисленето да останем семейство, в което нашите служители са и винаги ще бъдат най-ценният ни активЗад нас има години на прекрасно израстване, а пред нас – голямо бъдеще!“.

 

Свързани публикации