Запознай се с Латекоер на 5 април в Пловдив на Национални дни на кариерата!

Запознай се с Латекоер на 5 април в Пловдив на Национални дни на кариерата!

Латекоер са участник в Национални дни на кариерата! Регистрирай се за събитието и ела на живо в Пловдивски панаир, Конгресен център и се запознай с представителите на компанията! А от интервюто с Калин Вайов можеш да разбереш повече за работата в компанията!

  • Какво те накара да кандидатстваш и с какво те привлече именно Латекоер ?

Кандидатствах в Латекоер, защото бях привлечен от възможността да бъда в толкова голяма и  доказана в авиационния сектор  фирма, която е ситуирана в България.

  • Разкажи за най-предизвикателната задача, която ти беше възложена ?

Всяка една задача, особено в началото, беше предизвикателна тъй като доста от нещата бяха нови за мен. Най-голямо предизвикателство беше, когато за първи път трябваше да начертая детайли, които трябваше да се изпратят и произведат в друга фирма. Предизвикателно беше, защото това е голяма отговорност и трябваше да съм сигурен, че всичко е измерено и начертано правилно.

  • Кое е нещото, което ще помниш завинаги след стажа в Латекоер ?

Завинаги ще помня приятната работна обстановка и страхотните хора, които работят тук. Също така ще помня трудностите и важните уроци, които научих за производството на самолетни структури.

  • Успя ли да усъвършенстваш и обогатиш знанията си след стажа в компанията?

Мога да кажа, че успях да обогатя и усъвършенствам знанията си и то значително. По време на стажа усъвършенствах чертаенето и създаването на 3Д модели и правенето на технически чертежи. Всичко останало, с което се занимавах или просто наблюдавах, обогати моите знания за производството, за стандартите и за възможните трудности и предизвикателства в този сектор

  • Какво би споделил на свои приятели и познати за Латекоер ?

Бих сподели, че Латекоер е единствената фирма по рода си в България и че дава възможността на хората да се докоснат и допринесат за авиацията. Също така бих споделил за страхотния колектив и за разбирателството и отношението между колегите.

Свързани публикации