Сайтел откри официално втория си български офис

Sitel OpeningВодещият световен доставчик на решения в обслужването на клиенти Сайтел отвори своя втори офис в България във Варна. В официалната церемония по откриването в града взеха участие ключови клиенти на компанията, както и представители на бизнеса и институциите. Сред тях бяха кметът на община Варна Иван Портних, зам.-областният управител на област Варна Цветомир Петров, изпълнителният директор на Американската търговска камара в България Валентин Георгиев, изпълнителният директор на Sitel за Европа, Близкия Изток и Африка Педро Лозано, изпълнителният директор на Sitel за Германия и Източна Европа Кристиан Щайнебах, регионалният директор на Sitel за Германия и Източна Европа Георги Узунов и главният финансов директор на Freenet AG, Mobilcom-Debitel Йоахим Прайсиг.

Центърът отваря врати в резултат от дългогодишната работа на екипа на компанията и инвестиции в местната икономика в размер на над 2,2 милиона долара. Компанията навлиза в България през 2006 година. В момента в Сайтел България работят близо 800 млади и висококвалифицирани специалисти, а новият център във Варна ще позволи броят им да надхвърли 1 200 през следващата година.

 „Решението за откриване на нов център в България е в съответствие със стратегията за разширяване на Сайтел”, сподели Кристиан Щайнебах – изпълнителен директор за Германия и Източна Европа, и обясни: „Ниършоринг екипът на Сайтел в София е съставен от образовани, етични, ориентирани към услугите, владеещи няколко езика служители от различни националности, които имат силен афинитет към европейските ценности, продукти и очаквания към услугите. Това е от съществено значение за осигуряване на безупречно обслужване на нашите клиенти на конкурентни цени.”

Новият център на компанията ще се ръководи от Дария Манева.

Глобалните решения на Сайтел включват привличане и обслужване на клиенти, техническа поддръжка, консултации, бизнес анализи, както и програми за социални медии. Всеки ден компанията споделя опита си на 40 езика с повече от 2,1 милиона клиенти на компаниите, с които работи.

Свързани публикации