ScaleFocus спечели 2 награди в престижния конкурс ТОП ИКТ работодател 2014

На 15 октомври, на официалната церемония по награждаване на ТОП ИКТ работодател, бе връчено престижното отличие ТОП ИКТ Работодател 2014г.

Тази година ScaleFocus спечели 2 награди на престижния конкурс ТОП ИКТ работодател, организиран от ICT Media и JobTiger. Компанията зае първо място в категорията ИТ Услуги и стана трети ТОП ИКТ работодател за годината.

ScaleFocus предоставя иновативни технологични услуги и разработва софтуерни решения, като клиенти на дружеството са повече от 45 компании в 14 държави в Европа, Северна Америка и Азия. ScaleFocus е създадена през март 2012 г. от мениджъри и инвеститори с над 10-годишен опит в ИТ бизнеса в България и чужбина. Специализира в интеграция на електронни услуги и управление на бизнес процеси (SOI/ BPM), системи за обработка на големи обеми от данни, бизнес анализ и отчетност, мобилни решения за различни индустрии – телекоми, финансови институции, застрахователи, логистични компании и електронна търговия, контрол на качеството, одит за сигурност и автоматизирано тестване на софтуер и други.

Публикации от серията