СЕ Борднетце на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

На 15 и 16 март в НДК, София, за петнадесета поредна година, се проведе софийското издание на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Традиционно събитието събра на едно място студенти и младежи, търсещи работа или стаж и топ работодатели от всички основни браншове у нас.

В изложението взе участие и СЕ Борднетце. Компанията специализира в производство на кабелни инсталации за автомобили от групата на Фолксваген. Фирмата разполага с производствени мощности в Мездра и Карнобат, както и с поддоставчик в Сливен. В тези три локации са заети общо около 4500 служители. Компанията има свободни позиции за инженери с различни профили. СЕ Борднетце предлага също и обучение за новите си кадри – едноседмичен начален общ курс, последван от тримесечен специализиран курс, въвеждащ служителите в особеностите на позицията, която ще заемат.

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира за петнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Публикации от серията