JobTiger.tv: Седмицата в събития

23 януари, 2012

Началото на тази седмица ще се запомни с първия работен ден на първия президент в най-новата ни история, който влезе в политиката от бизнеса. Заслужава си да проследите професионалното развитие на Росен Плевнелиев – от предприемач през мениджър в екипа на Линднер, които построиха Бизнес Парк София, до министър и сега президент. Забележителна кариера, която обаче изглежда все по-постижима, особено в ситуацията на търсене на нови лица и идеи в политическия живот в цяла Европа. 

 

24 януари

В 10 часа в хотел „Дедеман Принцес” министърът на труда ще открие информационна кампания по две схеми за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Кампанията продължава до 7 февруари в общо девет областни града.

 

25 януари

Организаторите на годишните конференции за насърчаване на предприемачеството Start UP ще започнат 2012-та с BootsTrapping или “Как да стартираме бизнес без капитал?“. Лектор е Стани Милев, който „знае не едно и две неща за стартиране на бизнес с малък бюджет“. Сред успешните му проекти са RockaCoka и Chase a Cloud. Началото е в 19 ч. в учебната зала на “Телерик“Входът е свободен, регистрация тук.

 

26 януари, четвъртък

В Рейнбоу Плаза ще връчат награди на най-успешните събития през 2011 г. Eventex Awards се провежда за първи път.

 

27-28 януари (петък-събота)

16-тият уикенд за HR специалистите ще се проведе в Хисаря с по-интерактивна програма и дискусии за бъдещето на HR дейността.

Публикации от серията