Семинарната програма на HR Industry 2016 е обявена

Семинарната програма на HR Industry 2016 е обявена

Семинарната програма за предстоящия браншови форум HR Industry 2016 е вече изцяло запълнена. Известни са темите на четиринадесетте компании, които ще презентират по важни и актуални теми от сферата на човешките ресурси.

Първи в програмата са IHR с темата „Постигане на устойчив успех в турбулентни времена – реални бизнес казуси от България“, а във втората зала паралелно ще презентират МАРШ ЕООД по темата „Проучване на нивата на възнаграждения и придобивки“. Веднага след тях ще дискутираме ние от JobTiger по въпроса „Ефективни методи за Employer Branding. Как трябва и не трябва да го правим!“, докато в зала Алеко тече разговор „За организационната култура конкретно и прагматично. Как HR може да създава стойност за бизнеса чрез управление на корпоративната култура?“, воден от ForTeam Consult. Сред следващите дискусии се открояват редица любопитни теми като „Геймификацията – от разтърсваща иновация към нов стандарт за успешните компании. Как да повишите ангажираността и мотивацията на служителите си, използвайки Геймификация“,  „Приложение на тестовете на TTI Success Insights за оценка и развитие“, „Гъвкави социални придобивки за по-качествен живот. И още – иновация, мотивация и спорт за вашите служители със Sport Pass“, както и „Признаци за конфликти, превенция и стратегии за разрешаването им“.

Освен гореизброените теми и компании, няколко водещи фирми ще дискутират и други любопитни и много полезни въпроси, които съдържат потенциала да обогатят и допълнят знанията на присъстващите специалисти от бранша. Фирмите сами са избрали темите, изхождайки от личния си опит и компетенции, като целта винаги е да се разгледат и презентират казуси, релевантни за ситуацията на пазара.

Семинарната програма традиционно съпътства изложението HR Industry и през годините винаги е доказвала, че съдържа в себе си много любопитни, актуални и дискутирани теми, които са от ключово значение за всички специалисти от бранша. И тази година се очаква местата в залите да бъдат бързо заети, поради големия интерес на публиката.

Ако търсите професионални решения и искате да се запознаете с най-новите продукти и услуги за управление на човешки ресурси не пропускайте шанса в един ден да се срещнете с 45-те участника в HR Industry 2016!

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За поредна пета година генерален спонсор е застрахователният гигант MetLife. Медийни партньори са jobtiger.tv, сп. Мениджър, CooliceHost, сп. Човешки ресурси и expoworld.bg.

Свързани публикации