Силвия Драганова, Управител на банков офис в Райфайзенбанк: „Банката дава големи възможности за развитие“

Спонсорирана публикация

Неотдавна имахме възможността да разговаряме със Силвия Драганова, Управител на банков офис в Райфайзенбанк (България). Тя е част от екипа вече 13 години.

Г-жа Драганова е стартирала кариерата си в банката благодарение на референция от свой приятел. Започнала е като Специалист „Работа с клиенти“ и бързо се е ориентирала към кредитирането като предпочитана област на специализация. Според г-жа Драганова, банката дава ясни правила и посока, но не ограничава хората и предоставя големи възможности за развитие. Ето защо, банковите институции са подходящо място за специалисти, които биха искали да израстват професионално и да градят кариера.

Нашата събеседничка сподели, че цени хората, които имат реална самооценка и знаят какво искат да постигнат. Друга харесвана от нея черта е желанието за работа в екип. Според нея, екипната работа носи голяма удовлетвореност. Ето защо, тя винаги е търсила за колеги интелигентни, амбициозни и общителни хора.

Г-жа Драганова съветва младите хора, които сега стартират кариерата си, да правят винаги повече от това, което се изисква от тях. Това отличава успешния от посредствения служител.

Присъедини се към екипа на Райфайзенбанк България, научи повече за вакантните позиции и стажантски програми тук>> https://www.rbb.bg/bg/careers/.

Публикации от серията