SITEL продължава набирането на специалисти за новия си център в гр. Варна

Американската ВРО компания SITEL вече започна подбора на специалисти от гр. Варна, които да станат част от най-новия споделен център за услуги в града. Планира се центърът да стартира работа през януари 2015 г. В него ще бъдат обслужвани по телефон и имейл клиенти на немски телеком оператор, поради което ключовото изискване към кандидатите за всяка от отворените позиции, е да владеят немски език на отлично ниво.

sitel

 

Екипът по Подбор на персонал на JobTiger работи по набирането на служители за компанията в България. Това е и един от най-големите проекти за нашата компания тази година. До този момент е назначен почти целият мениджърски състав, който ще замине на специализирано обучение първо в гр. София, където е и първият офис на компанията, а след това и в Германия. Обучението в Германия ще бъде проведено в офиса на немския телеком оператор, чиито нужди ще обслужва целият екип в гр. Варна. 

Интересът на варненци за работа в SITEL е изключително голям и това не е случайно. Компанията предлага възможност за развитие, обучение и конкуренти възнаграждения. Настоящият план е офисът да заработи в началото на януари 2015 г. и да достигне 100 човека. Все още има свободни позиции, за които можете да кандидатствате:

Мениджър на екип: http://www.jobtiger.bg/info/jobs/confidential/st/Team-Manager-based-in-Varna/

Специалист Обучения: http://www.jobtiger.bg/info/jobs/confidential/st/Training-Specialist-based-in-Varna/

Новоназначените специалисти ще започнат работа в SITEL с няколко седмични обучения. Първият етап от всяко обучение включва запознаване с работата в компанията и колегите в софийския офис. Той ще бъде последван от втори етап, който се провежда в офиса на телеком оператора в Германия, където в реална обстановка служителите ще бъдат обучени в стандартите за работа, които са важни за клиента. По този начин SITEL вярва, че предоставя най-добрия начин на обучение чрез въвличане в самата дейност и „правене на практика“.

Паралелно с това вече започна и подборът за най-многобройната позиция – Оператор с немски език: http://www.jobtiger.bg/info/jobs/confidential/st/Agents-with-German/

Очакваме кандидатурите на всички заинтересовани кандидати на сайта на JobTiger: http://www.jobtiger.bg/obiavi-za-rabota/?region=&keyword=sitel

Свързани публикации