Скучно ли е да работиш в банка? Не и днес.

Скучно ли е да работиш в банка? Не и днес.

Мениджърите на Societe Generale Експресбанк говорят за важните неща, които трябва да знаете за работата в банка, преди Национални дни на кариерата

Да работиш в банка винаги е било престижно и ще продължава да бъде. Професиите във финансовия сектор са сред най-търсените, въпреки бързата глобална промяна в начина на бизнес, която наблюдаваме в последните години. Банките не остават извън общия процес на дигитализация. В утрешния ден ще се обръща все повече внимание на персонализираното обслужване на клиентите, на нови технологии за по-добра сигурност, по-бързи и евтини транзакции и т.н.  И макар някои професии да бъдат заменени с машини, основният и ключовият фактор ще останат хората. Поради тази причина финансовите институции не спират да търсят и привличат най-добрите сред младите таланти.

Като една от водещите компании в своя сектор Societe Generale Експресбанк ще участва на най-голямото кариерно изложение в страната – Национални дни на кариерата 2018.

Ден преди старта на големия тур на работодателите ви срещаме с четирима мениджъри от различни бизнес сфери в банката. Те избраха да застанат пред камерата на jobtiger.tv, за да обяснят по достъпен начин работата на различните отдели в Societe Generale Експресбанк, кои са ключовите качества за успех в компанията, каква е работната атмосфера, и разбира се – защо работата в банка в сегашно време е по-интересна от всякога.

Ако обмисляте или вече сте решили да се развивате в банковия сектор, си струва да отделите няколко минути, за да чуете какво имат да ви кажат опитните професионалисти.

Вижте ценните съвети на Людмила Костова, Ръководител екип Партньорства и инвестиционни продукти в отдел Индивидуални клиенти и Васил Костадинов, Мениджър отдел Обработка и анализ на данни в дирекция „Маркетинг и дигитално банкиране“.

Чуйте и резултата от също не по-малко интересната ни среща с Матей Матеев, Старши мениджър Корпоративни клиенти в средния корпоративен сегмент и Петя Дъскарева, Ръководител на един от офисите на Societe Generale Eкспресбанк в град София.

Потърсете щандовете на Societe Generale Eкспресбанк по време на Национални дни на кариерата. Компанията участва в събитията в София, Варна, Свищов и Пловдив. За подробности посетете http://national.careerdays.bg 

 

Свързани публикации