Software Group на Дни на кариерата в секторите IT, Телекомуникации и BPO 2015

На 14 октомври тази година се състоя поредното издание на специализирания кариерен форум „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO. По време на изложението се представиха над 70 компании, търсещи нови стажанти или служители в изброените сектори.

Основен партньор на събитието бе българската IT компания Software Group. Фирма с дългогодишна история и световноизвестни клиенти, Software Group е и една много интересна компания със специфична развойна дейност. За това и за другите особености на компанията, за профила на търсените служители и за причините да подкрепи изложението, сподели пред камерата ни своите виждания кънтри мениджърът Пламен Вутов.

В рамките на деня, 74 компании представиха дейността си и своите свободни позиции пред младежите. Успоредно с това се проведоха множество практически работилници в две от залите на СТЦ – Интерпред. Посетителите имаха възможност да се запознаят с практическите задачи в компаниите и да си изградят представа за приложението на наученото в университета в работата.

Свързани публикации