Стартира регистрацията на работодатели за „Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти

 

economy.careerdays

На 3 декември ще се проведе шестото поредно издание на единствения специализиран форум „Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти.

И тази година форумът ще срещне студенти и млади специалисти с представители на водещи български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в изброените сектори. Паралелно през целия ден ще бъдат провеждани и практически работилници, в които част от компаниите-участници ще разкажат за своята дейност, посредством реални казуси от своята практика.

Форумът традиционно ще се проведе във фоайето на Университета за национално  и световно стопанство и е отворен за посещение от всички студенти и млади специалисти, които искат да стартират кариерата си или да сменят настоящата си работа, независимо къде учат или са придобили образованието си.

Всяка година събитието се посещава от над 3500 студенти, голяма част от които успяват откриват желания стаж или работа и успешно стартират кариерата си именно от „Дни на кариерата“.

Записването за изложители е отворено. Ако желаете да се включите със собствен щанд, побързайте – местата са ограничени. За ранно записване (до 30 октомври) важат преференциални цени. За повече информация и записвания: http://economy.careerdays.bg/bg/employers .

„Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Свързани публикации