Стажантската академия на Овергаз ще се проведе за шести път

Стажантската академия на Овергаз ще се проведе за шести път

До 31 май 2012 можете да кандидатствате онлайн за летния стаж в Овергаз. Тази година стажантската академия ще се проведе за шести пореден път. В досегашните пет издания са участвали около 480 младежи от цялата страна, като над 80 от тях са останали на работа там след завършване на обучението си.

Подборът на кандидати ще се проведе през май и юни, а самият стаж ще започне на 1 юли. В компанията ще бъдат приети 50 млади хора, които ще работят между 1 и 3 месеца на пълен или непълен работен ден по самостоятелни програми според  академичните им специалности и личните им предпочитания. Стажовете са платени.

По време на програмата всеки стажант ще има наставник, който ще му помага в ежедневната работа и ще следи за изпълнението на персоналните им задачи. Кариерни консултанти ще помагат на стажуващите, като определят силните и слабите им страни, преценяват уменията, които трябва да се усъвършенстват и ги ориентират професионално. Освен ежедневната работа, всеки петък стажантите ще се срещат с мениджъри от компанията, които ги запознават със своята работа и отговорности, ще им разказват за своя кариерен път и предизвикателствата, които преодоляват. Стажантите ще изнасят презентации и ще споделят какво са научили по време на работата си.

Може да кандидатствате като се регистрирате на сайта на Овергаз. Новости за Академията се публикуват и на страницата във Facebook.

Свързани публикации