Strypes: „Ползата за нас от участието ни в „Национални дни на кариерата“ е наистина голяма“

Спонсорирана публикация

На 10 март ще стартира поредното ежегодно издание на най-големия форум за стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Записването на компаниите-участници започна в средата на месец януари и вече почти всички места за изложители са запълнени. Сред участниците тази година ще откриете и Strypes – компания, с основен фокус върху техническата автоматизация. Тя е част от по-голяма група с централа в Холандия. В българския офис вече работят около 70 сътрудници.
Разговаряхме с Йерун ван Хертум, оперативен директор на Strypes за участието на компанията в най-големия младежки кариерен форум в България. Той сподели, че има няколко причини за това участие. От една страна, компанията развива по този начин своя “employer branding” – възможността хората да разпознават фирмата като работодател. Друга важна причина е, че така Strypes има шанс да се срещне с много на брой подходящи кандидати. По този начин компанията е назначила вече много служители.
Г-н Йерун ван Хертум посъветва младите хора да бъдат уверени, гъвкави и готови да се обучават допълнително. Той наблегна и на важността на комуникационните умения и владеенето на чужди езици.
Ако желаете да се развивате в международна компания и в предизвикателна бизнес среда, посетете щанда на Strypes на „Национални дни на кариерата“ 2015 (10 и 11 март в София, НДК) и заявете интереса си да станете част от екипа.

Публикации от серията