Представяме Ви Кристина Димитрова – един от реализиралите се служители на Аведо България ЕООД

Представяме Ви Кристина Димитрова – един от реализиралите се служители на Аведо България ЕООД

Кратко представяне на компанията

Аведо България ЕООД е динамично развиващ се немски кол център, занимаващ се в сферата на обслужване на клиенти. Фирмата постъпва на българския пазар през 2022 година и като нова в бранша, на етап развитие, предлага динамична работа. Позиционирана в Пловдив, България, фирмата работи с 4 проекта, някои от които About You и DHL. Като немски кол център, фирмата предлага работни позиции с немски, холандски и датски език.

Кратко представяне на служителя

Кристина Димитрова е успешно реализирал се „Експерт, обучение и квалификация“ във фирма Аведо България ЕООД. Започвайки от позиция „Агент“ с немски език, тя успява да израстне на работното си място, благодарение на познанията си по езика и мотивацията си за развитие. В момента работи по проект за всеизвестният гигант в немските пощи – DHL.

  • Как започна твоят път в Аведо България ЕООД?

Кандидатствах за позиция „Агент в кол център“ във фирмата в Германия. След година научих, че се открива нов център в Пловдив, България и реших да се преместя. Много скоро след това, екипът на Аведо ми предостави възможност за кариерно развитие и заех позицията „Експерт, обучение и квалификация“.

  • С какво помогна това развитие на твоите професионални знания и умения?

Чрез промяната на работната ми позиция, освен, че развих знанията си в сферата на обслужване на клиенти, придобих и нови за това как да работя и да ръководя екип, след участие в специалицирани обучения. Сега знам как да установявам липсите на знания и умения на хора от екипа и как да им помогна, за да се представят по най-добрият начин в работата си.

  • С какво се занимаваше в началото и как се развиха твоите задължения?

В началото, на позиция „Агент“, моите задължения бяха да отговарям на входящи обаждания и имейли от клиенти. След като заех позицията на „Експерт“, моите задължения се насочиха към конкретен екип от хора. Да ги обуча на това, в което аз вече имам опит и да отговарям при възникнали въпроси относно процеса от тяхна страна.

  • Коя е най-интересната дейност върху която си работила до сега?

Сплотяването на екипите, обучаващи се и вече работещи агенти, е една от любимите ми дейности. Това е невероятна възможност различните групи да се запознаят не само с работния процес, но и бъдещите си колеги. Да изградат взаимно доверие и да се сприятелят, с цел да се създаде единен екип, за който знаеш, че винаги ще ти бъде оказана помощ при нужда.

  • Какви са твоите очаквания по отношение на бъдещата ти кариера в компанията?

Работната позиция на „Експерт, обучение и квалификация“ е перфектната за мен. Въпреки това, знам че компанията предлага още по-голяма възможност за развитие и в бъдеще мога да заема позицията „Тиймлидер“.

  • Защо би препоръчала вашата фирма?

Аведо България е една от малкото фирми, които предлагат не само поле за изява, но и страхотен екип. Няма значение дали някой е от ръководство или агент, всички сме задружни и поддъргаме както работни, така и приятелски взаимоотношения. Няма йерархия или отделни групи, всички сме като едно цяло. Динамичната и разнообразна работа допринася за желанието ми да бъда част от екипа на Аведо България ЕООД.

Аведо България са част от Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2023.

Свързани публикации