Студенти организират парти с благотворителна цел

Благотворително парти в подкрепа на „Българската Коледа” ще се проведе на 13-ти декември в клуб „Bedroom” от 19:00 до 23:00 часа. То е инициатива на студентската организация „Маркетинг клуб – София“, сформирана от възпитаници на „Висше училище по застраховане и финанси“ по съвместните програми с Шефилдския университет (CITY College, International Faculty of the University of Sheffield) и благотворителната организация „Аз съм Човек”.

Christmas Charity Club BedroomСредствата от такса вход (10лв.) и всяко допълнително дарение в поставените за целта кутии ще отидат за каузата. Специална дарителска сметка ще бъде открита за всички желаещи да се включат дистанционно, а във фиксиран час по време на събитието, гостите ще бъдат призовани да изпратят SMS за „Българската Коледа”.

„Чувстваме се едновременно вдъхновени и отговорни да допринесем за повече положителни емоции и усмивки навръх празниците.“ заявиха главните организатори на събитието.

„Изключително благодарни сме, че срещнахме толкова голяма подкрепа от медийни партньори и спонсори. Желанието на хората да се включат и помогнат ни мотивира още повече.“ добавят амбициозните студенти.

Освен медии и компании, организаторите търсят съдействие и от различни музикални изпълнители, които да вземат участие на партито. Към момента каузата подкрепят  хип хоп формацията Ice Cream и Вяра Атова, също позната като AV.

45-секундно видео, представящо инициативата, бе излъчено и за зрителите на  спектакъла „Огънят на Анадола“ в неделя, 8-ми декември.

„Маркетинг клуб – София“ организира и допълнителна инициатива  в помощ на Детско онкологично отделение към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“. Детски хипермаркет ще се включи с щедро дарение под формата на играчки, които ще бъдат раздадени на децата на 26-ти декември.

И двете събития са вдъхновени от мотото: „Нашето днес за тяхното утре“. За повече информация може да се свържете с:

  • Стефани Найденова- 0897901050
  • Симона Гадева – 0899985745
  • Давид Миров – 0889432649

Маркетинг клуб – София“ е организация, създадена от студенти на „Висше училище по застраховане и финанси“ по съвместните програми с Шефилдския университет като част от вече сформирания клуб към Международния факултет на Шефилдския университет . Коледното благотворително парти е първата голяма инициатива, с която българските студенти се обвързват.

 

Свързани публикации