Състоя се двадесет и петото издание на събитието „HR Weekend“

На 23 и 24 юни 2017 г., в Sunny Garden Spa Hotel, гр. Вършец, се проведе 25-тото издание на HR Weekend. През двата дни на събитието проведохме дискусии по най-актуалните теми и проблеми в областта на човешките ресурси в България.

Светлозар Петров, Управител на JobTiger, бе модератор по темата „Задържане на таланти“. Участниците имаха възможност да разкажат своята рецепта за привличането и задържането на таланти в компании от различни бизнес сектори и да чуят полезни практики от колегите си.

По време на втората дискусия бе разгледан актуалният напоследък въпрос има ли индустриална кариера у нас? Модератор бе Стоян Ганев, Управител на Audit Advice Associates. В рамките на дискусиите по темата бе развенчан митът, че в България няма стабилна индустрия. Разгледана бе и много наболялата тема за тенденциите в работната мобилност.

Дискусията на втория ден от срещата бе посветена на нашите приятели и партньори, Музейко, които разказаха какви са възможностите за ангажиране и мотивиране на служителите.

Със своята неформална и приятелска среда, събитието се утвърди като традиция в календара на HR общността в България.

Свързани публикации