Sutherland на „Дни на кариерата“: Търсим млади и мотивирани хора

На 3 декември в УНСС се състоя единственият в България кариерен форум, насочен към компании в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти. В рамките на деня  рекорден брой компании – 72, представиха дейността си и своите свободни позиции пред младежите. Над 4800 студенти и млади специалисти посетиха изложението. Успоредно с това се проведоха множество практически работилници, които въведоха младите специалисти в реалните проблеми на бизнеса. Посетителите имаха възможност да се запознаят с начина на работа в компаниите и да си изградят представа за това как могат да приложат наученото в университета в реалния бизнес.

Sutherland Global Services е глобална BPO компания с офиси в над 36 локации по целия свят и впечатляваща база от клиенти. По време на „Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти, а и след края на форума компанията търси млади и мотивирани хора, които да започнат работа или да доразвият вече придобити професионални умения.

Интересен факт е, че в Sutherland се предлагат освен позиции на пълно работно време, и такива с почасова заетост. Компанията поддържа и безплатни обучения по немски език за хората, които владеят езика на базово ниво и имат желание да се развиват.

Вижте причините за това, както и още какви специалисти търси компанията – във видеото.

„Дни на кариерата“ в секторите: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Свързани публикации