Светлозар Петров за HR Industry 2016 – историята, причините, съветите за успешно участие

На 11 февруари 2016 г. в Хотел Хилтън, София, ще се проведе петото издание на специализираното изложение HR Industry. По време на събитието, което е без аналог в сектора на човешките ресурси в страната, български и международни компании от HR бранша ще имат възможност да представят дейността си пред таргетирана публика, както и да се информират за най-новите тенденции в своята сфера на дейност. Форумът е особено подходящ за компании от областта на човешките ресурси, предлагащи услуги по подбор, оценка на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, обработка на възнаграждения, HR аутсорсинг, здравно и пенсионно осигуряване, трудова медицина, консултантски услуги и одит, временна заетост, ваучери за храна, дрехи и подаръци и всички други сфери, свързани с привличането, развитието и мотивирането на служителите.

За предстоящото издание на HR Industry, възможностите и очакванията пред него, разговаряме със Светлозар Петров, управител на JobTiger.

Повече за изложението можете да научите тук, а ако не искате да пропуснете шанса да се срещнете с потенциални клиенти и партньори, можете да се възползвате от преференциалните цени за ранно записване за участие в HR Industry 2016, които ще са в сила до 8 януари. Ако пропуснете този срок, все пак ще имате възможност да заявите участие до 1 февруари.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За поредна пета година генерален спонсор е застрахователният гигант MetLife. Медийни партньори са JobTiger.tv, сп. Мениджър, CooliceHost, сп. Човешки ресурси и expoworld.bg.

 

Свързани публикации