Свищов посрещна с ентусиазъм „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

Свищов посрещна с ентусиазъм „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

Днес, 30 март, между 10 ч. и 15 ч., в Стопанска академия „Д.А.Ценов“, се проведе деветото свищовско издание на най-големия форум за студентски стаж и кариера в страната –„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“.

1700 младежи посетиха събитието, за да разгледат кариерните предложения на 21 компании участници. Изложението се радваше на голям интерес. Младите хора проявиха още преди събитието истински ентусиазъм и голям интерес към предварителните работилници, на които кариерни експерти ги запознаха с изискванията на съвременното CV, мотивационно писмо и всичко останало, отнасящо се до процеса по кандидатстване.

По време на изложението силно впечатление правеше фактът, че почти всички посетители са подготвени с разпечатани автобиографии. Освен това, още преди официалното откриване, мнозина посетиха залата, за да открият къде точно са разположени щандовете на предпочитаните от тях работодатели. Студентите проявиха видим интерес към кариерните предложения на изложителите и отправиха множество въпроси към тях, индикирайки по този начин, че предварително са се подготвили за събитието и са проучили компаниите.

Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира за петнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Свързани публикации