Свободни позиции за млади таланти в BPO и ITO сектора от Pontica Solutions

Pontica Solutions е млада българска компания в BPO и ITO сектора, предоставяща възможности за развитие на млади хора. Фирмата взе участие на „Национални дни на кариерата“ 2018, като събитие с идеята едновременно да популяризира работодателската си марка и да представи разнообразни свободни позиции.

„Тук сме (на „Национални дни на кариерата“, бел. авт.) защото очакваме да хората да разберат за Pontica Solutions – че фирмата е едно добро място за кариерно развитие, да ни потърсят и да разберат, че ние искаме да се развиваме заедно с тях“ – обясни за Jobtiger.tv Йова Михайлова, HR мениджър в компанията.

От разговора ще разберете, че те предлагат свободни позиции в сферата на комуникацията с клиенти, продажбите, техническата поддръжка, както и ИТ позиции. Търсят хора с разнообразни езици, които имат подход към комуникацията с други хора и умения за работа в екип, при това без изискване за висше образование.

Вижте в клипа какво още сподели за работата в компанията Йова Михайлова и как може да свържете с HR отдела на Pontica Solutions, за да кандидатствате.

Свързани публикации