Свободни позиции за търсещи развитие в областта на транспорта и логистиката

Transpress е транспортно-логистична компания, която успешно развива своята дейност на българския пазар повече от 25 г. Основната сфера на дейност са вътрешните и международни транспортни услуги, куриерски услуги, както и развиване на контрактна логистика и палетизирани товари.

В компанията търсят хора, които са мотивирани, екипни играчи, ни обяснява Ани Александрова, мениджър Човешки ресурси. Свободните позиции са с търговска насоченост, спедитори, диспечери и куриери. Работата е за хора, които предпочитат динамиката като ежедневие.

Transpress е поредната българска компания, която не крие, че пазарът на труда в момента не предлага достатъчен брой опитни специалисти, поради което във фирмата са склонни и дори в някаква степен предпочитат да наемат кандидати, които разполагат само с базови познания, а след това сами да ги обучат и надградят в съответната специфика.

Във видеото, заснето по време на „Национални дни на кариерата“ 2018 в Пловдив, ще видите още за изискванията на компанията и как да кандидатствате за работа при тях.

Свързани публикации