TBI Info и Oracle съвместно представят TALEO Business Edition

25 ноември 2014 Спонсорирана публикация

На 18.11.2014 г. се състоя едно от първите събития у нас, посветени на Taleo Business Edition – облачен софтуер на Oracle за управление на човешки ресурси. На нашия пазар Taleo таргетира основно, но не само, пазарите на професионални, финансови, застрахователни и банкови услуги и е подходящ както за големи, така и за по-малки компании с няколко десетки служители.

Юлиян Маслянков, управител на TBI Info съобщи, че консултантската компания с 12-годишна история работи с приложения на Oracle от самото си създаване, а от около година прави усилия да придобие знания в областта на управлението на ЧР. Фирмата е златен партньор на Oracle и се занимава с разработка, внедряване и поддръжка на интегрирани софтуерни решения за управление на бизнеса. Той разкри, че Taleo вече се ползва успешно в TBI Info, така че компанията има преки наблюдения от работата си с облачното решение.

DSC03353

По време на събитието взе участие и Атила Байбър, мениджър „Регионални продажби“ за Южна и Централна Европа в областта „Управление на човешкия капитал“ в Oracle

Сред предимствата на Taleo е и фактът, че това решение е базирано в облака и е от типа S-a-a-S, което спестява на клиентите инвестиции в ИТ инфраструктура, като дава възможност на потребителите за гъвкавост и скалируемост при използването на системата. Компаниите не трябва да се притесняват и за ИТ разходите, защото решението е достъпно в режим 24/7, което е невъзможно при системите, внедрени на място при клиента (on premise).

Другият плюс на Taleo и облекчение за HR мениджърите е лесната възможност за интеграцията му с различни специализирани HR социални мрежи като LinkedIn, Monster и др.

Свързани публикации