TechHuddle: „Предоставяме възможност за кариерно развитие, както на млади и амбициозни хора, така и на доказали се IT професионалисти“

Спонсорирана публикация

На 10 март ще стартира поредното ежегодно издание на най-големия форум за стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. В изложението ще участва и TechHuddle.

TechHuddle е софтуерна компания, основана през 2012 г. от Ричард Йео и Ивайло Радев. Компанията демонстрира много бързо развитие и в момента в нея работят над 100 софтуерни специалисти, завършили своето образование в най-добрите университети в България и по света. Фирмата предоставя възможност за развитие на амбициозни млади хора, както и на доказали се IT професионалисти с дългогодишен опит.

Благодарение на своята ефикасна HR политика TechHuddle се грижи за обучението и сертифицирането на своите служители и за личностното им израстване. Компанията осигурява приятелска работна атмосфера, добра социална политика и множество социални събития за сътрудниците си. Много от служителите на TechHuddle са започнали кариерата си във фирмата като стажанти, като са били наети, вследствие на участието си в кариерни форуми.

Ако желаете да се реализирате в международна и бързоразвиваща се IT компания, можете да посетите щанда на TechHuddle на изложението „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2015 и да потърсите там подходящо стажантско или работно място, съответстващо на уменията и интересите ви.

Публикации от серията