Tek Experts утвърждават работодателския си бранд на „Дни на кариерата“

Tek Experts e международна компания с офиси в държави като Коста Рика, Виетнам, Малта, Китай, САЩ, България. От 5 години в нашата страна, компанията участва на „Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Телекомуникации и BPO, за да спомогне за утвърждаването на работодателската си марка, и за да запознае кандидатите за работа с позициите, които предлага, ни разказа HR мениджърът Виолета Геренска.

Компанията разполага с около 300 души персонал в България и търси хора, които имат основни познания в информационните технологии, и искат да се развиват в ИТ сферата.

Като основни предизвикателства пред намирането на служители Виолета Геренска посочи големите очаквания за бърз растеж на младите хора, както и конкуренцията на пазара: „Като работодател единственият начин е да се откроим на ниво култура, на ниво атмосфера и условия, които предлагаме“.

„Дни на кариерата“ в секторите ИТ, Комуникации и BPO бяха организирани от  JobTiger, организационен партньор бе Интерпред – СТЦ София, а основен спонсор Software GroupВ рамките на деня, 74 компании представиха дейността си и своите свободни позиции пред младежите. Успоредно с това се проведоха множество практически работилници в две от залите на СТЦ – Интерпред. Посетителите имаха възможност да се запознаят с практическите задачи в компаниите и да си изградят представа за приложението на наученото в университета в работата.

Научете повече за предстоящите и минали събития на JobTiger тук.

Свързани публикации