Тигър в телефон

JobTiger.bg пусна собствено мобилно приложение за iOS и Android устройства, което вече е достъпно за безплатно сваляне. Приложението се казва JobTiger Mobile и предоставя широк кръг от възможности за всички, които си търсят работа и се интересуват от пазара на труда. С негова помощ могат да бъдат разглеждани обявите за работа в сайта JobTiger.bg, да се кандидатства максимално опростено за всички отворени позиции, да се следят събития на компанията и да се използват личните профили на регистрираните в сайта.

Основните предимства за потребителите са, че могат да търсят удобно и лесно сред обяви за работа в над 50 бизнес сектора, да качват CV и мотивационно писмо от мобилното устройство и да кандидатстват директно или с профила си в бизнес мрежата LinkedIn. Навигацията е пригледна, критериите за търсенията лесно се запазват, а всички събития, на които JobTiger е организатор или медиен партньор, могат да бъдат добавени в личния календар на потребителя.

„Потребителите в интернет искат мобилни услуги и ние се стремим да им ги предложим. Търсенето на работа и кандидатстването по отворени позиции трябва да е максимално удобен и опростен процес, затова разработихме приложението JobTiger Mobile (което с колегите шеговито наричаме „Тигър в телефон“). Всеки, който иска да бъде сред първите, кандидатствали по нова обява, получава още една добра възможност да го стори“ коментира Светлозар Петров, управител на JobTiger. „Търсенето на нова работа току що стана още по-лесно и удобно“, обобщи той.

Мобилното приложение на JobTiger е разработка на Proxiad и е достъпно за безплатно сваляне в App Store и Google Play. За по-малко от ден, приложението се нареди сред най-популярните бизнес приложения в двата сайта.

Още за приложението и линкове за сваляне тук: http://www.jobtiger.bg/mobile/

Свързани публикации