Третото издание на Be IT разкрива добри възможности пред всички участващи компании

Третото издание на Be IT разкрива добри възможности пред всички участващи компании

Третото поредно издание на конференцията Be IT ще се проведе на 28 май от 10 до 18.30 ч. в Suite Hotel Sofia. Събитието има за цел отново да срещне ИТ специалисти с експертите в бранша. И този път най-актуалните и „горещи“ теми в ИТ сферата ще бъдат предмет на обсъждания и дискусии.

Всяка ИТ компания (или компания с голям ИТ отдел) може да извлече неоспорими ползи от участие в тази технологична конференция. И това е от съществено значение – събития от подобен тип имат за цел да допринесат за развитието на всички включили се компании.

На първо място, регистрацията в Be IT е изключително полезен ход от маркетингова гледна точка. Всяка фирма се стреми да поддържа добра репутация в ролята си на работодател. Така нареченият employer branding се изгражда от редица компоненти, но един от ключовите е именно участието в подобни събития. Иновативните компании могат едновременно да използват две от предимствата на конференцията. От една страна, участието в семинарната програма дава основание да се смята, че в дадената фирма работят ангажирани и компетентни кадри, които желаят да споделят знания и опит с колеги. От друга, наличието на фирмен кът по време на събитието, е много полезно, тъй като компаниите участници имат възможността да предоставят информация за свободните им позиции пред посетителите. Тези два компонента имат взаимен синергичен ефект.

Безспорна полза е възможността за среща с потенциални служители, които да бъдат наети впоследствие. На събитието присъстват по традиция множество амбицирани млади хора, към които участващите компании могат да отправят своите послания и предложения. Във времена, в които откриването на нови ИТ кадри е изключително тежка задача, този метод за контакт с тях е не само успешен, заради таргетираната публика, но и много ефективен и ценово обоснован. Това превръща участието в Bе IT в истинска възможност за отдел „Подбор на персонал“ за всяка участваща компания.

Не на последно място, фирмите могат да се възползват и от шанса да „си сверят часовника“. На такива конференции обичайно се обсъждат най-актуалните теми и достижения, а това позволява на всички участници да видят докъде е стигнала индустрията и какво в момента е значимо и дискутирано.

През първите две години от инициативата Be IT участваха добре познати фирми като HP, Proxiad, УниКредит Булбанк, Visteon и още редица водещи компании.  Ако желаете и вие да се възползвате от участие в Be IT, не се колебайте да подадете своята заявка:

events@jobtiger.bg

Тел: 02/ 49 18 013
02/ 49 18 014

Be IT Conference се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger с партньорството на Dunkin Donuts, Red Bull, Baristo, SuperHosting и Pirin Spring. Медийни партньори на събитието са JobTiger.tv, Yatoto, Kaldata, Предприемач, CooliceHost, Uspelite.com, NewTrend, SocialEvo, ComputerWorld, Международната награда на херцога на Единбург, SoftUni, ITEventz и Dev.bg.

Публикации от серията