TSD Services: „Формулата на успеха е в екипността и доверието“

На 11 октомври станаха ясни победителите в петото юбилейно издание на ежегодното проучване ТОП ИКТ Работодател. За първа година организация от сектора на изнесените услуги оглавява класацията „ТОП ИКТ Работодател“. TSD Services е начело на подредбата, част от петото юбилейно издание на проекта на ICT Media и JobTiger. През 2016 година проектът се провежда под слогана „5 години успешни заедно“. Методологията и проучването са дело на специализираната в одит в областта на човешките ресурси компания Audit Advice Associates (AAA). Отличените компании бяха наградени на церемония на 11 октомври 2016 г. в хотел Best Western Premier Sofia Airport.

Управителят на TSD Services Герман Гачевски сподели, че е много приятно изненадан от наградата, както и че неговата компания не е един от големите играчи на пазара. Вече десета година компанията функционира, като началото ѝ е дадено в Троян. Делян Мондешки, Изпълнителен вицепрезидент на компанията, заяви, че комуникацията е ключовият фактор за добрите резултати на TSD Services. Той добави, че ръководството е отворено към служителите, всички работят с хъс и ентусиазъм и всичко това помага за растежа и развитието на фирмата.

TSD Services разполага с 25 служители в Троян и 25 в София, а възходът на компанията е постепенен. Фирмата обслужва най-вече клиенти в САЩ. Герман Гачевски подчерта, че доверието в една компания трябва да е взаимно между мениджърски екип и служители, за да има успехи. Формулата на успеха, според ръководството на компанията, е в екипността и доверието.

Очаквайте и разговорите ни с останалите победители от проучването.

Свързани публикации