TTEC предлагат разнообразни роли в аутсорсинг компания

TTEC е американска компания, позната сравнително доскоро като TeleTech. В световен мащаб във фирмата работят около 50 хил. служители, ни разказва Богдана Комитска, Junior Recruiter в TTEC. Основната дейност е управление на бизнес процеси за аутсорсинг клиенти. В България има офиси в София и в Пловдив. Работейки с различни партньори, по различни проекти, в компанията се търсят хора за изпълнение на разнообразни роли:  технически и клиентски съпорт, административни, координаторски, дори и бек офис позиции. Последните – за хора, които не желаят да говорят с клиенти. Като цяло обаче се търсят основно специалисти владеещи английски или повече от един чужд език. Изключение прави офисът на TTEC в Пловдив, където се предлагат и свободни позиции за професионалисти само с български език.

Богдана Комитска ни разказва, че във фирмата предлагат входящо обучение за всяка една позиция и възможности за развитие, както и че са доволни от участието си в събитието за поредна година: „Срещнахме се с доста кандидати, с които ще осъществим контакт още утре“.

Чуйте повече във видео интервюто и посетете щанда на TTEC, както тези на още 53 компании на „Национални дни на кариерата“ 2018 в Пловдив в сряда, 4 април в Конгресен център на Международен панаир – Пловдив.

Подробности за всички оставащи събития от форума през тази година на http://national.careerdays.bg/

Свързани публикации