Търсят се амбициозни мениджъри за Innovation Challenge 2013

Innovation Challenge 2013 е съвместна инициатива на рекламна агенция Маркет Тренд и JobTiger. Състезанието е за амбициозни мениджъри, които използват своята креативност и непрестанно се стремят към иновацията и приложението й в процесите, продуктите или услугите на своята организация. Тази година се провежда за втори път.

Началото на конкурса ще бъде дадено на 13 юни (четвъртък) в конферентната зала на х-л „Кемпински Зографски“, по време на семинара за иновации – Innovate or Die. Проф. Стелиос Кехаяс, преподавател в Executive MBA програмата на City College – част от University of Sheffield, ще въведе гостите на Innovate or Die в света на иновациите.

Семинарът ще събере на едно място представители от различни сфери на бизнеса, които се стремят да надскочат зададените бизнес модели и да създадат нови. Те ще имат възможност и да се включат в предизвикателството Innovation Challenge 2013, с което могат да спечелят стипендии за Executive MBA програмата на престижния CITY College на обща стойност 30 000 евро.

Победителят от първото издание на конкурса,  управителят на Еmbrioо – Рени Попчева, също ще присъства и ще консултира участниците в проекта, при изявен интерес от тяхна страна.

Можете да видите и клип с победителя в първото издание на конкурса – Рени Попчева.

Подробна информация за записване на семинара и регистрация за конкурса може да намерите на: www.innovation-challenge.org

Публикации от серията