Участници в „Моята банка на бъдещето“ споделиха впечатленията си от проекта

Отблизо с двама от участниците в програмата „Моята банка на бъдещето“ на УниКредит Булбанк, която се реализира съвместно с онлайн платформата www.kosher.bg  и е предназначена за студенти от различни университети и специалности, свързани с банковия бизнес.

„Впечатленията ми са страхотни. Много се радвам, че участвах. Научихме много неща. Трябва да изтъкна факта, че хората, с които работехме, както в екипа, така и от банката, бяха истински професионалисти.  Към днешна дата, дори ролите вече се обърнаха. Аз играя ролята на обучител на хора, които ще се занимават с проекти“, споделя Ева Илиева, бивш участник в миналогодишното издание на програмата „Моята банка на бъдещето“ и настоящ Координатор портфейл от проекти в УниКредит Булбанк.

„Емоцията наистина е много силна, когато участваш в подобен вид инициативи. Бъдещи участници, забавлявайте се и изживейте всеки миг от проекта Моята банка на бъдещето по най-добрия начин“, пожелава Велизар Гутов, участник в предишните две издания на програмата и настоящ Специалист развитие интернет услуги и банкиране в банката.

Регистрациите за третото издание на “Моята банка на бъдещето” вече започнаха. Крайният срок е 7 септември 2014 г. Вижте повече на интернет страницата на банката.

 

Публикации от серията