Удължава се срокът за регистрацията в БГ Сайт 2013

До 15 октомври 2013 се удължава регистрацията в престижния конкурс БГ Сайт 2013. В уеб-надпреварата всички, които имат сайт или проект, който отговаря на категориите и условията, могат да го включат на адрес: http://bgsite.org/concurs/reg. След затваряне на цикъла на регистрация ще започне гласуването на журито и публиката за определянето на победителите за тази година.

В рамките на конкурса, JobTiger ще даде специална награда за Най-добра секция за работа в корпоративен сайт. Победителят в категорията ще бъде излъчен при отделно журиране с представители на Фондация БГ Сайт и JobTiger. Наградата е Employer Branding представяне в JobTiger.bg, а печелившият ще бъде анонсиран на официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса през ноември 2013 г.

bg-site

Над 110 сайта и кампании вече заявиха своето участие в БГ Сайт 2013. До този момент най-голям брой са кандидатите за награда в категориите на секция Mobile, както и за Онлайн услуги и Електронна търговия. Напред излиза и новата категория Made in BG с 10 участника. Традиционно силен е интересът към категорията на Млади уеб таланти, където са 16 участника.

За първи път в рамките на конкурса БГ сайт се провежда и състезанието за медии Медиа Мастърс. Журналистическата надпревара цели да отличи най-добрите постижения при отразяване на теми, свързани с телеком сектора или с други области от нашия живот, върху които новите технологии оказват влияние – интернет, радио и телевизия, нови медии, медицина, търговия, криминалистика и много други и ще се проведе със съдействието на Мтел.

Надпреварата в четиринадесетото издание на БГ Сайт, която ще се проведе под мотото „RePlay”, се очертава да бъде изключително оспорвана. Кои ще са най-добрите проекти, които ще получат почетните статуетки, изработени специално за конкурса от скулптура Иво Арнаудов, ще се разбере през ноември.

Публикации от серията