УниКредит Булбанк кани студенти в банката на бъдещето

УниКредит Булбанк кани студенти в  банката на бъдещето

УниКредит Булбанк стартира за втора поредна година програмата „Моята банка на бъдещето“. Тя се реализира съвместно с онлайн платформата www.kosher.bg (разработена от JobTiger) и е предназначена за студенти от различни университети и специалности, свързани с банковия бизнес – финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, информационни технологии, счетоводство и др. Участниците в „Моята банка на бъдещето 2.0.“ ще имат възможността да работят по реални бизнес проекти с подкрепата на мениджъри от банката, които да бъдат техни ментори. Освен това, за тях ще се организират обучения и след финала на програмата ще могат да започнат стаж в банката.

Програмата „Моята банка на бъдещето“ е отлична възможност за младите хора да се докоснат до бизнеса „от вътре“, коментира Цветанка Минчева, заместник-директор Банкиране на дребно. Стимулираме ги да мислят извън стандартите, да проявят творчество и инициативност. Очакваме от тях да бъдат ангажирани към проекта, по който работят и да не се притесняват да го представят пред мениджърския екип на банката. Всичко това им дава възможност да израснат като личности и да придобият знания и умения, които да използват в бъдещата си реализация, дори и тя да е извън банковата сфера, допълва още Цветанка Минчева.

За да се включат в програмата студентите трябва да регистрират клуб по банкиране в онлайн платформата www.kosher.bg и да изразят желанието си да станат част от програмата „Моята банка на бъдещето 2.0”. Срокът да го направят е не по-късно от 22 април 2013 г., след което от банката ще се свържат с клубовете, за да ги информират за следващите стъпки. Началото на програмата ще бъде в края на април и ще приключи до средата на юли 2013 г. Тази година студентите могат да избират между шест проекта, които са в областите Корпоративно банкиране, Банкиране на дребно и информационни технологии, Маркетинг и комуникации, Развитие на бизнеса.

Участието в проекта Моята банка на бъдещото ни даде самочувствието да вярваме във възможностите си и да знаем, че може да разчитаме на подкрепата на УниКредит Булбанк, коментира Велизар Гутов, създател и ръководител на клуб „Банкери на бъдещето“ от Стопанска академия „Д.А.Ценов“, победители в първото издание на програмата.

Как премина миналогодишното издание на програмата може да видите в корпоративния блог на банката.

Публикации от серията