УниКредит Булбанк на Be IT Conference: Решения за организация на масиви от данни

На 28 май, в София, се проведе третото издание на организираната от JobTiger конференция Be IT. Събитието представляваше едновременно технологична конференция и employer branding мероприятие, на което си дадоха среща 300 млади и напреднали IT специалисти, топ лектори и ред водещи международни и български компании от технологичния сектор. Спонсор на мероприятието бе Е-CARD.

Евгени Балабанов e Старши администратор на бази от данни в УниКредит Булбанк. Той има 32-годишен опит в ИТ сферата, 16 от които в Управление ИТ на банката. Успява да съчетава опита на програмист и администратор в работата си по редица високотехнологични проекти на УниКредит, включително проектът по интеграция на Булбанк, Хеброс и Биохим, консолидация на бази данни под AIX, внедряване на Exadata за Data Warehouse, надграждане на хардуера на FlexCube. Сериозен плюс към биографията му придава опитът в администриране на Oracle бази данни под VAX/VMS, Windows, AIX, Linux и Exadata.

По време на Bе IT той говори за особеностите за работа с големи масиви от данни. Специалистът представи три хипотетични случая и техните решения, подходящи не само за банки, но за всяка голяма компания.

Свързани публикации