УниКредит Булбанк: „Ние даваме възможност на служителите си да растат“

Спонсорирана публикация

На 10 март ще стартира поредното ежегодно издание на най-големия форум за стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. В изложението ще участва и добре позната банкова институция – УниКредит Булбанк.

УниКредит Булбанк е част от водещата европейска банкова група UniCredit и е най-голямата българска банка. За нея работят около 3600 служители. Тя има около 200 филиала и обслужва над 1 милион клиента.

От няколко години банката инвестира време и усилия, за да развива различни програми и инициативи за млади хора. Освен това, тя поддържа ежегодна стажантска програма, която предоставя възможност на много млади хора да се запознаят с реалната бизнес среда. Над 400 души постъпват на стаж всяка година в УниКредит Булбанк, а около 25% от тях остават впоследствие на постоянни позиции. Освен това, банката работи активно с вътрешните си ресурси – повечето мениджърски позиции се заемат от утвърдени кадри на компанията, а не от външни кандидати.

Ако желаете да се развивате в международна банкова институция с отлична репутация и неограничени кариерни възможности, заявете интереса си към стажантска позиция в УниКредит Булбанк, по време на „Национални дни на кариерата“ 2015 (10 и 11 март в София, НДК).

Публикации от серията