УниKредит Булбанк стартира проекта “Моята банка на бъдещето” за трета поредна година

Моята банка на бъдещето 3.0За трета поредна година УниКредит Булбанк стартира програмата „Моята банка на бъдещето“. Тя се реализира съвместно с онлайн платформата www.kosher.bg (разработена от JobTiger) и е предназначена за студенти от различни университети и специалности, свързани с банковия бизнес – финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, информационни технологии, счетоводство и др. Иновативната програма предоставя възможност на участниците да работят по реални бизнес казуси с подкрепата на мениджъри от банката, които да бъдат техни ментори. По време на програмата за участниците ще бъдат организирани и допълнителни обучения.

Програмата „Моята банка на бъдещето“ открива нови хоризонти за развитие пред младежите, давайки им възможност да се докоснат до реалната бизнес среда и да почерпят опит и знания от нея като:

  • Се срещнат с най-добрия учител – практиката;
  • Научат нови неща и се включат в специално разработени за програмата обучения;
  • Да работят по реални проекти и да представят своите идеи пред мениджмънта;
  • Шанс да се включат в Стажантската програма на УниКредит Булбанк и да започнат своята кариера заедно с нас;

За да участват в програмата, студентите трябва да регистрират онлайн клуб по банкиране в платформата www.kosher.bg и да изразят желанието си да участват в програмата „Моята банка на бъдещето 3.0“. Срокът за записване е не по-късно от 7 септември 2014 г., след което от банката ще се свържат с клубовете, за да ги информират за следващите стъпки. Програмата ще стартира в края на септември и ще приключи в началото на декември. Тази година участниците ще могат да избират между 5 проекта в областите: Корпоративна социална отговорност, Бизнес клиенти, Банкиране в социалните мрежи, Технологични и бизнес иновации, Банкиране на дребно и информационни технологии.

Как премина миналогодишното издание на програмата може да видите на Facebook страницата и корпоративния блог на банката.

Публикации от серията