Успешно премина първият IT Meetup в Software AG

Успешно премина първият IT Meetup в Software AG

На 9 юни, в следработните часове, в Software AG за първи път се проведе уникален IT Meetup. Събитието събра на едно място ИТ специалисти от всички индустрии с техническите консултанти, екипните и продуктовите мениджъри от компанията. Обсъдиха се както актуални теми от света на технологиите и бизнеса, така и най-интересните сред решенията и иновациите на Software AG. Ключовите заглавия бяха Design thinking and customer-focused development, Informed business decisions with real-time data, Aspect orientation, Innovation in corporations, Performance Testing и др.

Локацията беше повече от интересна: гостите бяха поканени буквално и преносно в „кухнята“ на компанията, за да се запознаят лично с духа и културата на един от лидерите в ИТ сектора. Лекторите бяха повече от гостоприемни домакини и въведоха аудиторията в актуални за работата им проблеми и успешни стратегии за спрявенето с тях. Не бяха за пропускане и професионалните истории на някои от ключовите специалисти за компанията, които с голяма доза хумор разказаха за пътя, който са извървели, за да стигнат до тук, и заразиха всички с енергията и вдъхновението си.

Между траковете на по бира се водиха интересни разговори, в които ИТ специалистите обмениха ценен опит и идеи. А за десерт Изпълнителният директор на компанията, Веселин Александров, разказа още една незабравима история за това какво е да се развиваш в софтуерната индустрия и къде може да те отведе това приключение. За двама от участниците, избрани чрез томбола, вечерта приключи късметлийски с две специални награди от Software AG, връчени лично от Веселин Александров. Силните аплодисменти бяха не само за всички лектори, а и за домакините от компанията и организаторите от JobTiger.

Свързани публикации